keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kynsien lakkailua

Tässä "tutoriaali" kynsistä, joita olen tehnyt. Käyttäkää aluslakkaa, jos teillä sellaista on.





Leopardikynnet lakkasin ensiksi kultaisella, sitten tein dotting toolilla pieniä palloja ympäriinsä kynnelle ja lopuksi laitoin pallojen ympärille esim. hammastikulla tai siveltimellä mustaa kynsilakkaa. Lopuksi päällyslakka halutessaan.





Liukuvärjätyt kynnet tehdään siten, että valitaan kaksi lakkaa, joista vaaleampaa sävyä levitetään pohjalakaksi ja annetaan kuivua. Kuivumisen jälkeen otetaan meikkisieni ja levitetään molempia lakkoja vierekkäin sienelle. Sen jälkeen töpötellään kynnelle. Silloin kun lakat ovat kuivuneet niin pinta on hyvin karhea, joten laita päällyslakkaa. Itse käytin glitterlakkaa.



Kukat tehty dotting toolilla/ hammastikulla. Raitaisissa kynsissä oranssit kohdat ovat teippejä, jonka päälle on maalattu kynsilakalla. Oranssi levisi hieman kun lisäsin päällyslakkaa.




Viimeisenä vesimarmorointi, johon tarvitset muovikupin, kaksi tai useampi kynsilakka, huoneenlämpöistä vettä, kynsilakan poistoainetta ja pumpulipuikkoja tai teippiä.
Aluksi kynnet lakataan pohjavärillä mikäli kynsilakkalakka on todella vaaleaa.Jos käytät teippejä niin laita ne nyt sormien ympärille. Otetaan vesikuppi ja aletaan tiputella lakkaa veden pinnalle, jolloin sen pitäisi levitä. Dippaa sormi vaakasuorassa kynsilakan kohdalle veteen ja pidä siellä hetki. Lopuksi voit laittaa päällyslakkaa. Kaikki kynsilakat eivät käy vesimarmorointiin, joten pitää vain kokeilla leviääkö kynsilakka vedessä.. Itse käytin Kikon kynsilakkoja.


Kiitos kynsitutoriaalini lukemisesta. Osa oli hieman vaikeata selittää, mutta jos ette ymmärtäneet niin katsokaa Youtubesta videoita. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti