perjantai 3. heinäkuuta 2015

Hiukset pinkiksi!

 Kerron nyt siitä, kun värjäsin hiukseni pinkiksi. Olen kaksi kertaa värjännyt latvat pinkiksi, mutta ensimmäinen värjäyskerta oli hieman pettymys. Tämä ensimmäinen väri oli kcprofessionalin color mask paint hot pink, joka näkyy kuvassa kolmantena. Tuubi maksoi kaupassa 9.90, mutta normaalihinta on 14,50. Näitä värejä ei myydä normaali tavarataloissa, siksi itse ostin sen kampaamosta. Hiusväri oli lähtenyt minulta oikeastaan kokonaan pois heti toisen pesukerran jälkeen. Purkissa luvattiin että kestää useamman pesukerran. Nämä värit saattavat kyllä olla hyviä todella vaaleahiuksisille tai jos ei halua niin voimakasta lopputulosta. Väri riitti minulle vain yhteen käyttökertaan.
 
 Tässä vielä ennen ja jälkeen kuva hiuksistani.
 
 
Ennen
 
 
 
 
Jälkeen
 
 
 
 
 
 
Sitten reilu pari viikkoa myöhemmin ajattelin testaavani eri merkkiä, jos se näkyisi hiuksissani paremmin. Väri oli Schwarzkopfin live color xxl shoking pink 93. Ostin hiusvärin Citymarketista hintaan 8.50. Paketissa sanotaan että kestää noin. 15 pesukertaa. Paketissa on tuubi värivoidetta, 2 kpl hoitoainetta, muovikäsineet ja käyttöohje. Olen käynyt uimassakin ja värissä ei ole näkynyt ainakaan suuria haalistumisia. Värjäyksen jälkeen tuubissa oli vielä yli puolet jäljellä, joten voin värjätä hiukset samalla aineella vielä toisen kerran. Tähän väriin olen erittäin tyytyväinen.
 
 
 
 
 
Jälkeen
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Kivan näköiset nuo hiukset! :-)

    http://oona-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköset noi hiukset, varsinkin noi jälkimmäiset kun kirkas! :) Noi maskit tarttuu kyl just parhaiten ihan vaaleisiin hiuksiin ja sulla on kuitenkin vähän tummempi toi pohjaväri et voi olla hankalaa.. Mut ihanan pirteen näköset niistä tuli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, pidin aina kuitenki maksimi ajan väriä päässä. :)

      Poista